Agape

Overzicht Aanbod:

MASSAGE

We zijn vaak een beetje bang om elkaar aan te raken. Aangeraakt worden heeft een buitengewoon effect. Aanraken heeft niet enkel een louter fysisch effect. Het beïnvloedt je totaliteit. Er groeit een verbondenheid met de persoon die je masseert. Je voelt de spanningen uit je lichaam verdwijnen. Je wordt als het ware herboren.

Massage kan stimulerend of rustgevend zijn, afhankelijk van de snelheid en de diepte van de handgrepen. Zo kan iemand er zo fit door worden dat hij het gevoel heeft een marathon te kunnen lopen - maar omgekeerd kan men een gevoel van ontspanning en slaperigheid ervaren. Spanningen en hoofdpijn kunnen erdoor verlicht of verdreven worden, gespannen en pijnlijke spieren tot ontspanning gebracht worden en slapeloosheid kan voorgoed verdwijnen.

Er wordt niet op de spieren gemasseerd, maar op de energiebanen: de meridianen, waardoor de energie maximaal door het lichaam gaat stromen en alle blokkades opheft. Verschillende technieken zoals: reflexologie en shiatsu worden tijdens de massage subtiel in het geheel verwerkt. Het evenwicht in je lichaam wordt hersteld en de genezende energiestroom kan op gang komen.

In een serene sfeer en in vertrouwen, met rustgevende muziek, eterische oliën en kaarslicht, word je overladen met een heerlijk gevoel voor lichaam en ziel.

Een hete douche rondt het geheel af en maakt alles tot een onvergetelijke gebeurtenis. Het is een ervaring waar je nog dagenlang aan terugdenkt en de weldadige werking laat niet lang op zich wachten.

Behandelingsduur:

Massage zelf : 60'
Nadien 45' voor douche, eventueel een gesprek en een drankje.

CURSUSSEN

Onder deze rubriek vind je het aanbod van opleidingen dat Agape je te bieden heeft.

Agape Agape Agape

Copyright © 2017 Agape - All Rights Reserved.