Agape

Overzicht Aanbod:

LICHT- EN KLEURENTHERAPIE

‘Kleuren zijn de medicijnen uit de hemelapotheek’

Genezen door licht en kleuren is géén onlangs uitgevonden cultus. In het oude Egypte en Griekenland werd deze wetenschap reeds beoefend. Licht en kleuren bevatten specifieke eigenschappen die in staat zijn onze innerlijke krachten op te laden, genezing en vreugde te waarborgen.
Kleuren oefenen op de mens een enorme invloed uit. Ze kleuren onze gedachten en gevoelsleven en zetten langs die weg bepaalde psychische en biologische processen in het lichaam in gang.
Kleuren beïnvloeden lichaam, geest en ziel even sterk. Elk van de zeven kleuren van de regenboog heeft een eigen karakter, een specifieke uitwerking, belichaamt een kenmerkend levensaspect, spreekt en eigen taal en is aan eigen wetten onderworpen.
Kleuren zijn fijnstoffelijke energietrillingen die door ons lichaam en ons energiesysteem circuleren en daardoor tevens onze geest en psyche beïnvloeden.

Als het lichaam uit evenwicht is veranderen ook de kleuren in het lichaam.

Wanneer de geneeskracht van de kleuren op een zinvolle manier ingezet wordt, kan het innerlijke kleurenevenwicht hersteld of gestabiliseerd worden.
Door middel van lampen met kleurenfilters wordt een orgaan gedurende bepaalde tijd en een opgegeven frequentie “belicht”. Daar dit niet hier in de praktijkruimte haalbaar is, wordt alles uitgeleend, om de behandeling thuis te doen.

Er wordt een vrij hoge borgsom gevraagd, om de zorg voor het materiaal te garanderen.
Deze wordt bij een perfect onderhoud volledig terug gegeven.

Behandelingsduur:

Afhankelijk van de aard van het ‘ziek-zijn’.
Thuisbehandeling.

Agape Agape Agape

Copyright © 2017 Agape - All Rights Reserved.